Természettudományos mk.

Természettudományos munkaközösség logó
Pénziránytű iskola

Váci Szakképzési Centrum

Váci szakképzési Centrum logó

Állásajánlat

Állásajánlat - Kollégiumi nevelőtanár
Szakképzés európai hete logó
ECDL logó

Iskolánk elnyerte a „Kiemelt Pénziránytű iskola” címet a 2017/18-as tanévre.

Az iskola már 2010 óta tagja a Pénziránytű iskolahálózatnak és ennek során már régóta folyik pénzügyi témájú oktatás és sok különböző, szintén a pénzügyekhez kapcsolódó program valósult meg. Már a kerettantervi változások előtt bevezetésre került a Pénzügyi ismeretek tárgy és számos országos versenyen értek el országos elődöntős és döntős eredményt az iskola diákjai. Az eddigi eredményeket és sikereket az iskola honlapján a „Pénzügyi ismeretek” címszó alatti bejegyzések foglalják össze. http://petofi-aszod.hu/new/

Tovább

Októberben Intézményünk 12 tanulója vett részt Hatvanban, a Pannon Nyelvvizsgaközpont közép és felsőfokú próbanyelvvizsgáin.

Az angol nyelvből megmérettetett tanulóink közül hatan felsőfokon, hárman középfokon feleltek meg a vizsgakövetelményeknek. Tovább

Iskolánk idén is indít felvételi előkészítőt magyar nyelv és matematika tantárgyakból. Az előkészítő alkalmak 2×45 percesek, egy matematika és egy magyar nyelv órából állnak, melyek során iskolánk tanárai a felvételi feladatlapok feladattípusaira alapozva elméletben és gyakorlatban is segítik a jelentkező diákokat abban, hogy sikeres felvételi vizsgát tehessenek.

Időpontok:

  • 2017. november 28.
  • 2017. december 5.
  • 2017. december 12.
  • 2018. január 9.
  • 2018. január 16.

Minden alkalommal két órát tartunk 15.00-15.45-ig és 16.00-16.45-ig

A részvétel ingyenes. Várunk mindenkit szeretettel!

Fair Play Cup - Gödöllő - 2017.11.16.

Fair Play Cup – Gödöllő – 2017.11.16.

Az MLSZ által szervezett “Fair Play Cup” Középiskolás Labdarúgó-bajnokságra iskolánk ez évben újra benevezett.

Fiúcsapatunk, az “Idegenben jó az X is” nevet a szép sikereket elért elődeitől kölcsönözte, és méltó utódnak bizonyult a november 16-án, Gödöllőn megrendezett körzeti szakaszon. A gödöllői “Góliát” (Madách), a TIG DSE (Török Ignác) és az isaszegi SZISZI II ellen vívott mindhárom mérkőzést megnyerték, így csoportelsőként készülhetnek a tavaszi visszavágóra.

Tovább

Pénzügyi ismeretek - Pénzsztár logó

Az iskola négy diákjából álló csapat, a „Money launderers” sikerrel vette a PénzSztár verseny selejtezőfordulóit és bejutott a megyei döntőbe.

A megyei döntőre 2017. október 26-án került sor, ahol a csapat az előkelő 3. helyen végzett!

A csapat tagjai: Cserháti Szilveszter, Hangyási Zsófia, Koroknai Emese és Nagy Boglárka. Gratulálunk nekik a szép eredményhez!

Felkészítő tanár: Kárpáti István

Rögbi

2017. október 13-án iskolánkban ismét megrendezésre került az Egészségünkért projektnap, melynek a szórakoztatáson kívül a célja, hogy felhívja a figyelmet az egészséges életmód olyan összetevőire, vetületeire is, melyek a médiában a kívánatosnál talán kisebb figyelmet kapnak. Az előadások és egyéb programok mellett számos sporteseményt is szerveztek az iskola tanárai, az iskolán belül és kívül egyaránt.

Tovább

Partiumi kirándulás - 2017.09.22.-24.

Partiumi kirándulás – 2017.09.22.-24.

Szeptember 22-24 között iskolánk 5 tanulója részt vehetett a Rákóczi Szövetség szervezésében egy partiumi kiránduláson. Péntek 10 órakor indultunk Debrecenből 3 autóbusszal Erdélybe. Nagyváradon csatlakoztak hozzánk a határon túli magyar iskolák tanulói. Városnézéssel kezdtük délutáni programunkat. Először a székesegyházat néztük meg, ahol Szent László királyunk koponya darabját őrzik a hermában.

Tovább

E-napló

E-napló

Az e-naplóval kapcsolatos kérdéseiket az ekretapsg@gmail.com e-mail címre várjuk.

Facebook

Facebook – Francia tagozat

Facebook logó - francia tagozat

Baráti Egyesület

Aszódi Öregdiákok Baráti Egyesülete logó

PSG Konnektor

PSG konnektor

Az iskola online újsága

Határtalanul

Határtalanul