Természettudományos mk.
Természettudományos munkaközösség logó
Ökoiskola
Ökoiskola logo
Pénziránytű iskola
Kiemelt Pénziránytű Iskola 2019-2020
Kiemelt pénziránytű iskola logó
Váci Szakképzési Centrum
Váci szakképzési Centrum logó
Szakképzés európai hete logó
ECDL logó

„Önmagunk megismerése a legnagyobb utazás, a legfélelmesebb felfedezés, a legtanulságosabb találkozás” (Márai Sándor)

Ballagás - 2018.

A tanév legszebb ünnepén, a gyönyörűen feldíszített iskolából május 5-én 149 tanuló ballagott el, közülük 55 fő technikus tanuló.

Rendezvényünket megtisztelte jelenlétével Bán Mihályné az Aszódi Öregdiákok Baráti Egyesületének ügyvezető elnöke, Dr. Basa Antal úr, az Aszódi Öregdiákok Baráti Egyesületének választmányi tagja és a Robert Bosch Elektronika Kft. képviseletében János Pál úr.

Búcsúzott a 12.A francia-magyar két tanítási nyelvű osztályunk (o.f.: Könczöl Rita). A 12.F emelt óraszámú angol-német nyelvi  osztályunk (o.f.: Pappné Kerékgyártó Zita), a 12.D informatika osztály (o.f.: Balogh Péter) és 28 gépész tanuló a 12.E osztályból (o.f.: Málykuti Kinga). A ballagó diákok végigjárták az iskolát, a tantermeket és koszorút helyeztek el a Petőfi-szobornál, majd az ünnepség helyszínére vonultak.

A műsorban Oláh Bálint 10.A osztályos tanuló szavalt, a végzősök nevében Cserháti Szilveszter magyar nyelven, Major Noémi francia nyelven búcsúzott. A 11.-es tanulók nevében pedig Urbán Dalma köszönt el a ballagóktól. És még utoljára hallhattuk Hernádi Gabriella csodás ének előadását, hiszen Gabriella is végzős tanulónk.

Némethné Holló Krisztina igazgató asszony ünnepi beszédében kifejezte köszönetét az együtt töltött évekért, a tanulmányi és sportversenyeken elért sikerekért. Megköszönte, hogy a tanulók aktív hozzáállásukkal, ötleteikkel segítették az iskolai rendezvényeket, öregbítettétek iskolánk hírnevét. Igazgatónő jutalomkönyveket adott át azoknak a tanulóknak, akiknek a tanulmányi vagy a közösségért végzett munkája kiemelkedő volt.

Sok évtizedes hagyományt követve az Aszódi Öregdiákok Baráti Egyesülete a kiemelkedő eredményt elért végzősöknek Petőfi Aranyjelvényt adományozott. Idén Balog Beáta 12. A magyar-francia tagozatos és Cserháti Szilveszter 12.D informatika tagozatos tanulók kapták az elismerést. Dicsérő oklevelet Hernádi Gabriella, valamint Szabó Bence 12.F osztályos tanulók kaptak. A díjakat Dr. Basa Antal úr adta át.

Technikusaink közül Bratkovics Gergő és Zales Nándor gépgyártástechnológiai technikusok,  Gyukin Péter elektronikai technikus és Kollár János műszaki informatikus tanulók vehettek át tanulmányi eredményükért az ezüst Petőfi emlékérmet Varga Zoltán műszaki igazgatóhelyettestől.

Az ünnepség méltó alkalom volt arra is, hogy köszönetet mondjunk a szülőknek, hogy bíztak bennünk és ránk bízták gyermekeiket. Hálásak vagyunk Zsiga Krisztina, Varga Csilla , Balog Béláné és Horváth Andrea szülőknek, akik az iskola mindennapi életét éveken át kiemelkedően támogatták.

Ökoiskolaként idén először hagyományteremtő céllal, környezetbarát módon búcsúztattuk végzős diákjainkat! Lufik helyett galambok szálltak a magasba!

Vidám mosoly volt minden arcon¸ hiszen nem véget ért valami szép¸ hanem elkezdődött valami új ezen a napon! Igazgatónő Kiss Jenő szavaival köszönt el a végzősöktől:

„Nézz vissza….aztán ismét csak előre,

S indulj tovább az alkotó jövőbe.”

Leitli Gabriella
igazgatóhelyettes

E-napló
E-napló

Az e-naplóval kapcsolatos kérdéseiket az ekretapsg@gmail.com e-mail címre várjuk.

Samsung Ösztöndíj Program
Samsung SDI ösztöndíj program
Beiskolázási információk
Beiskolázási információk logó
Facebook
Facebook – Francia tagozat
Facebook logó - francia tagozat
Baráti Egyesület
Aszódi Öregdiákok Baráti Egyesülete logó
PSG Konnektor
PSG konnektor

Az iskola online újsága

Fenntarthatósági hét
Fenntarthatósági hét logó
Határtalanul
Határtalanul