Természettudományos mk.
Természettudományos munkaközösség logó
Ökoiskola
Ökoiskola logo
Pénziránytű iskola
Kiemelt Pénziránytű Iskola 2019-2020
Kiemelt pénziránytű iskola logó
Váci Szakképzési Centrum
Váci szakképzési Centrum logó
Szakképzés európai hete logó
ECDL logó

Tanévnyitó ünnepség - 2018.09.03.

A Váci SZC Petőfi Sándor Gimnáziuma, Gépészeti Szakgimnáziuma és Kollégiuma szeptember 3-án tartotta ünnepélyes tanévnyitóját. Az ünnepségen részt vett Bán Mihályné, az Aszódi Öregdiákok Baráti Egyesületének leköszönő ügyvezető elnöke. Némethné Holló Krisztina megköszönte az Egyesület és az Elnök Asszony segítő munkáját és egyúttal sok sikert kívánt az új elnöknek, Vezér Anna tanárnőnek. 

Az iskolában 22 osztály kezdte meg a tanévet, 607 tanulóval. A kilencedik évfolyamra 142 tanuló iratkozott be, négy osztály indult:  a magyar – francia két tanítási nyelvű, az emelt angol-német gimnáziumi, az informatika és a gépész szakgimnáziumi osztályok. Az érettségi után pedig elektronikai és gépgyártástechnológiai technikus, illetve szoftverfejlesztő képzések folynak.

Tanévnyitó beszédében igazgató asszony megköszönte a nyugdíjba vonulók áldozatos munkáját és köszöntötte az új kollégákat. Továbbá beszámolt a nyáron elvégzett felújításokról, beruházásokról. Teljesen megújult a tornaterem, megtörtént a lapostetők szigetelése és napelemek kerültek az épületekre. Valamennyi kollégájának és diáknak kitartást, akaraterőt, sikeres együttműködést kívánt a tanévhez és a célok eléréséhez.

 

E-napló
E-napló

Az e-naplóval kapcsolatos kérdéseiket az ekretapsg@gmail.com e-mail címre várjuk.

Samsung Ösztöndíj Program
Samsung SDI ösztöndíj program
Beiskolázási információk
Beiskolázási információk logó
Facebook
Facebook – Francia tagozat
Facebook logó - francia tagozat
Baráti Egyesület
Aszódi Öregdiákok Baráti Egyesülete logó
PSG Konnektor
PSG konnektor

Az iskola online újsága

Fenntarthatósági hét
Fenntarthatósági hét logó
Határtalanul
Határtalanul